Ouderenzorg

Zorggroep De Vechtstreek – Woonzorgcentrum Overdorp

Zorggroep De Vechtstreek biedt hoogwaardige (thuis)zorg, verpleging, aangenaam wonen en gevarieerde activiteiten voor inwoners van de Vechtgemeenten Breukelen, Kockengen en Loenen. Wij zijn een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Bij ons werken ongeveer 310 enthousiaste collega's. Zorggroep de Vechtstreek is een aantrekkelijke, dynamische en inspirerende werkomgeving met toekomstperspectieven.

Als jij wilt leren zorgen, zorgen wij dat je kunt leren. De Ontdekdezorg week is bedoeld om jou kennis te laten maken met de zorg. Bij Zorggroep de Vechtstreek kun je op een laagdrempelige manier instappen in een zorgfunctie. Wat je ook wilt worden: bij Zorggroep De Vechtstreek krijg je alle ruimte om te leren en te groeien in een functie die bij jou past.

Zullen we kennismaken? We vertellen je graag meer over alle werk- en leermogelijkheden bij Zorggroep de Vechtstreek. Laat je gegevens achter via onze website en we bellen je op een moment dat het jou uit komt. Wij ontmoeten jou graag!

Contact

Overdorp 6

3628 BX, Kockengen

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Marcia Stephanie

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!