Ziekenhuizen

Tergooi Hilversum

Tergooi is hét ziekenhuis van de regio Gooi- en Vechtstreek, met als speerpunten ouderen, vaten en oncologie. Onze missie is dat we betekenisvol willen zijn voor patiënten en hun naasten, nu en in de toekomst.

Dat doen we door, vanuit oog voor de mens en samen met onze zorgpartners, medisch specialistische zorg daar aan te bieden waar deze duurzaam de meeste waarde oplevert. Dit betekent dat medisch specialistische zorg niet alleen meer in het ziekenhuis plaatsvindt maar steeds vaker ook buiten het ziekenhuis, zoals in de huisartsenpraktijk, in verpleeghuizen of bij de patiënt thuis. Ook zijn we gestart met de bouw van een volledig nieuw ziekenhuis op locatie Hilversum. Zo organiseren we onze zorg op de juiste plek: zorg dichtbij de patiënt waar het kan, complexe en acute zorg centraal in het ziekenhuis als het moet.

Hierbij houden we werkplezier hoog in het vaandel. Wij maken werk van werkplezier, om zo de juiste zorg te kunnen verlenen én de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Tergooi wordt gezien als een aantrekkelijke plek om te werken.

Kennismaken met Tergooi? Op 25 maart houden we een digitale banenmarkt. Wees nieuwsgierig en ontdek de ziekenhuiszorg!

Contact

Van Riebeeckweg 212

1213 XZ, Hilversum

Bekijk website

Bekijk vacatures

Wil je een afspraak maken met deze organisatie? Ga dan naar de website.

Doe mee met onze online activiteiten!