Ziekenhuizen

Tergooi Blaricum

Tergooi is hét ziekenhuis van de regio Gooi- en Vechtstreek, met als speerpunten ouderen, vaten en oncologie. Onze missie is dat we betekenisvol willen zijn voor patiënten en hun naasten, nu en in de toekomst.

Dat doen we door, vanuit oog voor de mens en samen met onze zorgpartners, medisch specialistische zorg daar aan te bieden waar deze duurzaam de meeste waarde oplevert. Dit betekent dat medisch specialistische zorg niet alleen meer in het ziekenhuis plaatsvindt maar steeds vaker ook buiten het ziekenhuis, zoals in de huisartsenpraktijk, in verpleeghuizen of bij de patiënt thuis. Ook zijn we gestart met de bouw van een volledig nieuw ziekenhuis op locatie Hilversum. Zo organiseren we onze zorg op de juiste plek: zorg dichtbij de patiënt waar het kan, complexe en acute zorg centraal in het ziekenhuis als het moet.

Hierbij houden we werkplezier hoog in het vaandel. Wij maken werk van werkplezier, om zo de juiste zorg te kunnen verlenen én de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Tergooi wordt gezien als een aantrekkelijke plek om te werken.

Kennismaken met Tergooi? Op 25 maart houden we een digitale banenmarkt. Wees nieuwsgierig en ontdek de ziekenhuiszorg!

Contact

Rijksstraatweg 1

1261 AN, Blaricum

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Afdeling Werving & Selectie

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!