Ouderenzorg

St. Pieters en Bloklands Gasthuis – Davidshof

Individuele zorg met de warmte van het Gasthuis Ieder mens is anders en heeft weer andere behoeften en wensen. Wij willen graag op die verschillen inspelen en een woonomgeving bieden die warm en gastvrij is en waarin u de juiste zorg krijgt. Maatwerk in een zelfstandige twee-locatie zorgorganisatie in Amersfoort met een eeuwenoude geschiedenis van zorgverlening. Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis biedt op beide locaties een woonomgeving voor mensen met dementie en voor mensen die vanwege een lichamelijke aandoening langdurige verpleging en verzorging nodig hebben.

Ben jij toe aan iets heel anders? Dan is dit het moment waarop je hebt gewacht! Kom werken in de zorg! Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis zoekt enthousiaste kandidaten die zich willen laten (om)scholen tot een gekwalificeerd zorgmedewerker, niveau 3, Verzorgende-IG. We hebben 8 opleidingsplaatsen beschikbaar voor leerling Verzorgende-IG. Wil jij investeren in jouw toekomst? Jij krijgt van ons de kans om in 1 jaar een volwaardig MBO-niveau 3 diploma als Verzorgende-IG te behalen op onze kosten. Bekijk deze website voor alle informatie.

Contact

Achter Davidshof 1

3811 BD, Amersfoort

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Recruitment PietersBloklands

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!