Geestelijke Gezondheidszorg

RIBW Overijssel

Een zorgzame samenleving betekent voor ons een samenleving waarin iedereen kan meedoen en waarin mensen omzien naar elkaar. Met omzien naar elkaar bedoelen wij dat je niet alleen oog hebt voor de ander, maar hem ook gelijkwaardig behandelt en helpt als je kunt. Niemand is 'af'. Wij geloven in het verlangen van elk mens om zichzelf te ontwikkelen. als mens ben je dan ook voortdurend in beweging om te worden wie je bent. Met psychisch kwetsbare mensen bedoelen we mensen die het zonder ondersteuning even of langdurig niet lukt om mee te doen aan de samenleving.

Wij geloven daarbij in eigen regie: het vermogen van een mens om zijn eigen leven vorm te geven als het gaat om wonen, werken en sociale contacten. Met zo lang als nodig bedoelen we dat herstel een persoonlijk en uniek proces is en daarmee voor elk mens een eigen duur heeft.

Omzien naar elkaar betekent ook omzien naar collega's. Dat zien wij bij RIBW Overijssel terug in onze medewerkerstevredenheid. Onderzoek in 2020 laat zien dat medewerkers zich heel verbonden voelen met RIBW Overijssel. Daarbij worden de werksfeer en sociale veiligheid als goed bestempeld. Net als de relatie met de leidinggevende.

Onze waarden vertegenwoordigen waar wij voor staan: moedig, ontwikkelingsgericht, vol vertrouwen en integer.

Podcast: Over worden wie je bent

Missie en visie RIBW Overijssel

Contact

Bevrijderslaantje 10

7551 KT, Hengelo

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Leonie Nijhuis

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!