Gehandicaptenzorg

Reinaerde

Reinaerde is een grote zorgorganisatie in de provincie Utrecht. We ondersteunen mensen met een beperking in de ontwikkeling van hun eigen kracht, midden in de samenleving. Dat varieert van tijdelijke ondersteuning tot langdurige zorg en behandeling. Voor jong én oud.

Met elkaar bouwen we aan een wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat doen we door te luisteren en contact te maken en door samen te werken met anderen. Medewerkers hebben plezier in hun werk en voelen zich gewaardeerd. Wil je meebouwen? Dan komen we graag met je in contact. We zoeken professionals, vrijwilligers en talent! Kom met ons speeddaten via onze activiteiten, of neem gelijk contact met ons op recruitment@reinaerde.nl (zorgprofessionals) of informelezorg@reinaerde.nl (vrijwilligers).

Speciaal voor de Ontdekdezorg week hebben we een podcast voor je opgenomen. Deze podcast geeft jou een inkijkje wat werken bij Reinaerde inhoudt. We bespreken Reinaerde als zorgorganisatie voor mensen met een beperking, werken & leren, vrijwilligerswerk en wat je nodig hebt om te kunnen werken als begeleider bij Reinaerde. Beluister de podcast hier.

Contact

Koningin Wilhelminalaan 3

3527 LA, Utrecht

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Pricella Damen

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!