Militair Revalidatie Centrum Aardenburg

Het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg te Doorn, is hét revalidatiecentrum voor militairen en burgers. Het MRC heeft alles in huis om fysiek en mentaal te herstellen na bijvoorbeeld een ongeluk, operatie, ziekte of beroerte.

Samen met een revalidatieteam van medisch specialisten gaat de revalidant aan de slag om de revalidatiedoelen te behalen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest recente technologieën op gebied van zorg: revalideren in een virtuele omgeving en osseointegratie.

Ook voeding speelt een belangrijke rol bij het revalideren, daarom werkt het restaurant nauw samen met de diëtisten. Volgens het voedingsconcept ‘Geeft Kracht’. Dit concept werkt met de schijf van 5, plus 3 extra schijven: beleving, bewustwording en motivatie.

Binnen het MRC wordt gewerkt aan fysiek herstel in het moderne sportcomplex en trainings-en activiteitenruimten, maar ook in de buitenlucht op de sintel- en stormbaan. Het grote bosrijke terrein van het MRC biedt een rustige omgeving met veel wandelpaden, ruimte en mogelijkheden om optimaal te revalideren.

Bezoek onze website voor meer informatie.
Benieuwd naar vacatures binnen het MRC? Bekijk onze LinkedIn pagina.
Contact voor stages en opleidingen? Stuur ons dan een mail.

Contact

Korte Molenweg 3

3941 PW, Doorn

Bekijk website

Wil je een afspraak maken met deze organisatie? Ga dan naar de website.