Onderwijs

MBO College Hilversum

Je kiest voor MBO College Hilversum als je graag de ruimte krijgt om zelf te ontdekken wie je bent, waar je kracht ligt en welk beroep het beste bij je past. Wij begeleiden je bij het kiezen van je eigen route. Bij ons leer je naast een vak ook belangrijke persoonlijke vaardigheden. Zo ben jij goed voorbereid op je toekomst.

Wij werken samen met topbedrijven en -instellingen. Zowel in onze eigen regio als in het buitenland. Daarnaast bereiden we veel studenten voor — al dan niet versneld — op een vervolgopleiding op het hbo. Hiervoor werken we nauw samen met hbo-instellingen in zowel Amsterdam, Utrecht als Almere. Mocht je het onverhoopt toch nog niet helemaal zeker weten, dan is overstappen naar een andere studie binnen ons college ook zeer eenvoudig, doordat wij werken met meerdere kleinschalige teams.

Zien we je op onze Online Open Dag tijdens de Ontdekdezorg week op dinsdag 23 maart?

Wil je hulp bij het maken van je studiekeuze? Bezoek dan onze Studiekeuze Weken! We organiseren activiteiten om je te helpen bij het maken van je keuze. Volg bijvoorbeeld een korte rondleiding op ons college of plan een online adviesgesprek.

Contact

Arena 301

1213 NW, Hilversum

Bekijk website

Wil je een afspraak maken met deze organisatie? Ga dan naar de website.

Doe mee met onze online activiteiten!