Kraamzorg

Kraamzorg de Waarden

Kraamzorg de Waarden is een organisatie met enorm veel ervaring. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en weten als geen ander wat onze kraamverzorgenden nodig hebben om lekker in hun vel te zitten zodat ze hun werk goed kunnen doen. Wat maakt nou dat wij goed zijn in wat wij doen? Dat heeft alles te maken met onze manier van werken. Goede zorg voor onze cliënten èn onze eigen medewerkers is voor ons het aller belangrijkste.

Als organisatie zijn wij Warm: Voor persoonlijk contact met jou als medewerker maken wij veel tijd vrij. Weten wij wat er speelt bij jou en een luisterend oor bieden als je dat nodig hebt. Daar draait het om voor ons. Onze teamcoaches nemen de tijd voor jou en onze planners staan altijd open voor overleg. Betrouwbaar: Wij beloven geen gouden bergen, maar wij doen wat wij zeggen. Wij zijn een organisatie waar je van op aan kunt en waar goed voor jou wordt gezorgd. Daardoor zit je lekker in je vel zit en kan je met plezier onze cliënten de beste zorg bieden.

Heb je een vraag of zit je ergens mee? Van onze eigen medewerkers horen wij regelmatig dat ze het fijn vinden dat er bij ons korte lijnen zijn. Je wordt daardoor snel geholpen als je een vraag hebt of ergens mee zit. Word je enthousiast van bovenstaande? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures: https://www.kraamzorgdewaarden.nl/vacatures

Contact

Boomgaard 2

2871 PW, Schoonhoven

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

  • Anne de Lange

    Of neem direct contact op