OuderenzorgWelzijn

King Arthur Groep

King Arthur Groep is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een waardig leven en een warm en veilig thuis voor mensen met dementie en hun naasten. Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden in de regio begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

Bij ons draait het om het bieden van persoonlijke zorg en begeleiding Daarom is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je de tijd en ruimte om jouw vak uit te oefenen en je te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Wil je graag in gesprek met ons? Dat kan, we vertellen je graag meer over onze organisatie, de mogelijkheden en jouw bijdrage.

King Arthur opent begin juni dit jaar een prachtige nieuwe locatie "Lindenhorst" op de rand van Amersfoort Vathorst- Bunschoten. Deze nieuwe kleinschalige woonzorgvoorziening ligt in een omgeving met statige boerderijen, een landwinkel in de directe nabijheid, alsook een restaurant en een manage op loopafstand! Voor deze locatie zoeken we enthousiaste collega's voor vele functies. Bekijk www.kingarthurgroep.nl voor een overzicht van alle vacatures.

Contact

Prof. Bronkhorstlaan 10 (gebouw 104)

3723 MB, Bilthoven

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Annemarie Correa

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!