Ziekenhuizen

Ikazia ziekenhuis

In het Ikazia Ziekenhuis willen we met respect vóór elkaar het beste úit elkaar halen. Van arts tot patiënt, van verpleegkundige tot familielid; iedereen is er voor iedereen. Door de mix van oprechte interesse, onderlinge verbondenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid voelen mensen zich thuis bij Ikazia. Wat ons betreft een belangrijke factor bij het herstel van een patiënt.

Ikazia is een erkend leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk om leer- werkplekken te bieden. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan voldoende mensen met een functie in de zorg. Er kunnen verschillende opleidingen worden gevolgd.

Het Ikazia Ziekenhuis gaat er vanuit dat opleiden leidt tot nog betere kwaliteit van de zorgverlening. De beste zorg voor de patiënt is altijd het uitgangspunt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Nieuwsgierig? Wil je je oriënteren op een opleidingstraject of een baan in het Ikazia Ziekenhuis? Of wil je gewoon eens kennismaken met medewerkers van het Ikazia Ziekenhuis? Kijk op www.ikazia.nl of www.werkenbijikazia.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis, werkervaringen en de diverse vacatures en opleidingen.

Contact

Montessoriweg 1

3083 AN, Rotterdam

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Recruitment Ikazia

    Of neem direct contact op