Ziekenhuizen

HagaZiekenhuis

Ik ben Haga. Ik vertel mijn persoonlijke verhaal over het HagaZiekenhuis. Ik krijg de ruimte om dit verhaal te delen, met collega’s én ook met potentiële nieuwe collega’s.

Ik vertel over mijn werk. Ik zie wat goed gaat, wat al beter gaat en wat nog beter kan. Ik sta in het HagaZiekenhuis nuchter met beide voeten op de grond.

In mijn verhaal is aandacht voor de afwisseling van patiënten, collega’s en de inhoud van het werk. Deze veelzijdigheid maakt mijn werk in het HagaZiekenhuis dagelijks interessant en leuk.

Wie ik ben? Een van de leuke, nuchtere en veelzijdige collega’s die in dit topklinische opleidingsziekenhuis mag werken. We zijn allemaal Haga. Jij straks ook? Check het filmpje hiernaast en de links naar de verschillende blogs van onze collega’s #ikbenhaga.

Ben jij geïnteresseerd in een interne opleiding in het ziekenhuis, waarbij je werken en leren combineert? Op Volgjehart.nl lees je wat de trajecten precies inhouden en vertellen leerlingen in verschillende video’s wat je te wachten staat!

Contact

Els Borst Eilersplein 275

2545 AA, Den Haag

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Recruitment Hagaziekenhuis

    Of neem direct contact op

    Laden...