GGD

GGD Regio Utrecht

GGD regio Utrecht (GGDrU) is de gemeentelijke gezondheidsdienst van de 26 gemeenten in de regio Utrecht. Gezondheid en preventie zijn de sleutelwoorden in alles wat wij doen. Vanuit onze brede (sociaal medische) ervaring en deskundigheid bevorderen én beschermen we de gezondheid van alle inwoners in regio Utrecht. We hebben een positieve blik op gezondheid: we kijken naar mogelijkheden en kansen om mee te kunnen doen in de samenleving. Want gezondheid is zoveel meer dan niet-ziek zijn

Lees ook de verhalen van Cynthia (jeugdverpleegkundige 0-12 jaar) en Linsey (jeugdverpleegkundige 12-18 jaar). Zij nemen je mee in een dag uit hun leven als jeugdverpleegkundigen.

Kom jij ook werken bij GGD regio Utrecht en bijdragen aan de publieke gezondheid van de ruim 1,3 miljoen inwoners van de provincie Utrecht? Bekijk onze website voor alle vacatures.

Contact

De Dreef 5

3706 BR, Zeist

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Anna Klooster

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!