Thuiszorg

Evita Zorg

Evita is een innovatieve, ambitieuze en sterk groeiende thuiszorgorganisatie in Den Haag met een ondernemende manier van werken. De missie van Evita is om haar klanten zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te laten leven in een vertrouwde omgeving. De circa 200 zorgprofessionals van Evita Zorg verlenen dagelijks verzorging, verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding en nacht- of 24-uurszorg aan zorgvragers. Evita Zorg wil haar klanten zo ondersteunen dat zij zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze willen en gewend zijn. Vanuit de Evita Academie worden zorgprofessionals bijgeschoold. Daarnaast worden vanuit Evita Lokaal, een modern en fris Huis van de Wijk, dagbesteding en activiteiten voor wijkbewoners georganiseerd.

Evita Zorg heeft vacatures voor zowel zorgprofessionals, als voor starters in de zorg. Heb je bijvoorbeeld nog geen zorgdiploma? Instromen kan als Huishoudelijke hulp. Zowel fulltime als parttime.

Contact

Van Alkemadelaan 309A

2597 AJ, Den Haag

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

  • Axel van Kesteren

    Of neem direct contact op

    Laden...
  • Nikki Goedemondt

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!