OuderenzorgThuiszorgWelzijn

De Rijnhoven – Alenveltpark

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in de regio Utrecht, Harmelen, Woerden en Vleuten/De Meern. De medewerkers in onze organisatie zijn continu in beweging om de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen te verbeteren. De Rijnhoven biedt een totaalpakket op de domeinen wonen, welzijn, zorg en/of behandeling, zowel in de wijk als intramuraal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de expertise die De Rijnhoven in huis heeft, werken wij met zelforganiserende (zorg)teams.

Benieuwd naar De Rijnhoven? Ontmoet ons op 24 maart tijdens onze online kennismaking! Graag willen we jou beter leren kennen & al je vragen over werken bij De Rijnhoven beantwoorden. Wij gaan later dit jaar een groot opleidingsprogramma aanbieden voor nieuwe collega's die graag in de zorg komen werken. Wij vertellen je hier uiteraard graag meer over!

Contact

Alenveltpark 1

3451 CE, Utrecht

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Marcel van Loo

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!