OuderenzorgThuiszorg

De Brug – Driebergen Sparrenheide

De Brug biedt kwetsbare ouderen een verpleeghuis, revalidatiecentrum, logeerplek, zorgwoning en thuiszorg. Samen met De Bilthuysen en Lyvore zijn we op weg naar één organisatie en geworteld in de regio’s Eemland, Utrechtse Heuvelrug en De Bilt. We zijn een organisatie waarbij je ruimte hebt om jezelf te zijn. Jij weet wat je nodig hebt om prettig te kunnen werken. Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste mogelijkheden om jouw kwaliteiten in te zetten en je talenten te ontwikkelen.

Het is ons streven is dat cliënten een waardig en waardevol leven leiden, waarin ze zich prettig en vertrouwd voelen en genieten van betekenisvolle momenten op de dag. Een baan in de ouderenzorg is geen dag hetzelfde en maakt iedere dag bijzonder, met afwisselende uitdagingen en voortdurende voldoening. Dat maakt het werk zo waardevol.

Contact

Sparrenheide 1

3971 DA, Driebergen

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Manon Smit

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!