GehandicaptenzorgOuderenzorgSociaal werk

Bartiméus – Doorn

Wij zijn Bartiméus. Wij zijn er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Onze dienstverlening is zeer uiteenlopend: van diagnostiek, behandeling en revalidatie tot onderwijs, wonen en dagbesteding. Daarnaast vinden wij het belangrijk om alle kennis en ervaring die we in huis hebben te delen met anderen. Familieleden, professionals in de zorg of in het onderwijs, overheden en bedrijven.

Op onze locatie in Doorn wonen mensen met een visuele beperking, maar vaak hebben zij ook een verstandelijke en of een auditieve beperking. Op het uitgestrekte terrein in het groen in Doorn kunnen cliënten ook naar dagbesteding. Op het terrein zelf beschikt Bartiméus over een kaarsenmakerij, een cadeauwinkel en een werkplaats waar fietsen worden gemaakt of in- en uitpakwerkzaamheden worden verricht. Verder beschikt Bartiméus in Doorn over een sportcentrum, supermarkt, manege, gezondheidscentrum, een kapel en een bank waar cliënten, eventueel onder begeleiding, hun geldzaken kunnen regelen.

Kennismaken met Bartiméus? Tijdens de Ontdekdezorg week organiseren we leuke activiteiten waarbij je ons beter kunt leren kennen. Bekijk onze website voor een overzicht. Tot dan!

Contact

Oude Arnhemse Bovenweg 3

3940 AB, Doorn

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Marion van Ede

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!