Ouderenzorg

AxionContinu – Voorveldse Hof

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg) in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein. Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan onze cliƫnten, bewoners en revalidanten, daar staan wij voor! Om dit te kunnen doen hebben wij professionele en bevlogen medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn, meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg en die net als wij 'Optimisten in de zorg' zijn!

Wil jij je omscholen tot Verzorgende IG of mbo-verpleegkundige met een werken & leren-traject? Of kijken of werken in de ouderenzorg ook iets voor jou is door vrijwilligerswerk te doen? AxionContinu heet jou van harte welkom!

En lees ook hier het verhaal van onze collega Mick, leerling verzorgende bij AxionContinu, over wat hij zo mooi vindt aan het werken in de zorg.

Contact

Blaarkopstraat 1

3573 SH, Utrecht

Bekijk website

Bekijk vacatures

Wil je een afspraak maken met deze organisatie? Ga dan naar de website.

Doe mee met onze online activiteiten!