Geestelijke Gezondheidszorg

Altrecht Utrecht

Altrecht verleent specialistische geestelijke gezondheidszorg aan mensen – van jong tot oud – met één of meerdere ernstige psychiatrische aandoeningen in de regio Utrecht.

Ook mensen met een psychiatrische aandoening willen een leven net zoals ieder ander. Altrecht helpt hen bij het herstel van (lichamelijke) gezondheid, functioneren en identiteit. Met als doel dat mensen al hun rollen (bijvoorbeeld die van vader, moeder, partner, vriend of vriendin, collega, medestudent, zoon of dochter) weer zo goed mogelijk kunnen vervullen. We vinden het belangrijk om patiënten hoop te geven en uitzicht op een leven dat zij zelf willen leiden.

Werken bij deze specialistische organisatie betekent werken bij een innovatieve en ondernemende zorginstelling. Altrecht vindt het van belang om niet stil te staan, maar juist mee te bewegen met de maatschappij. Het hoofddoel blijft natuurlijk altijd het bieden van de juiste zorg aan de patiënten. Om dat te realiseren, zijn de medewerkers het allerbelangrijkst. Bij Altrecht kun jij dan ook écht het verschil maken en jouw patiënten op een hele menselijke manier helpen. Het werken bij Altrecht in de (hoog)specialistische GGZ geeft dus veel voldoening, maar biedt daarnaast ook een hoop mogelijkheden tot ontwikkeling.

Werken bij Altrecht: iets voor jou? Ga met ons in gesprek op 30 maart!

Contact

Lange Nieuwstraat 119

3512 PG, Utrecht

Bekijk website

Bekijk vacatures

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen, of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Plan dan een afspraak in voor een telefonisch gesprek, waarin we je graag meer vertellen over onze organisatie!

    Patricia van Dijk

    Of neem direct contact op

    Wil je een afspraak met ons maken? Stuur een WhatsApp of e-mail naar onze contactpersoon!