#ontdekdezorg

Je baan kan meer zijn dan alleen maar werk. In zorg en welzijn kun je écht iets voor een ander betekenen. Dit is goed terug te zien in de online campagne van de Ontdekdezorg week. Misschien heb je hem al voorbij zien komen: we geven de #ontdekdezorg door en vertellen daarbij over deze prachtige sector. Deze zorg- en welzijnsprofessionals hebben stuk voor stuk een impact gehad op leven van iemand anders.

#ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg #ontdekdezorg

Doe
ook
mee!

Werk jij in zorg en welzijn? Dan heb je een heel bijzonder beroep. Dit laat je natuurlijk graag zien aan anderen! Download hier het #ontdekdezorg bordje, print hem uit en maak met jouw organisatie ook een ketting.

Pak het bordje aan je rechterhand uit het beeld aan, vertel in een paar zinnen wat jouw werk zo bijzonder maakt en geef hem links weer uit het beeld door. Deel jouw filmpje met #ontdekdezorg en laat zo heel Nederland zien wat voor een prachtig werk er allemaal te doen is in zorg en welzijn!

Bestel hier het #ontdekdezorg bord en ontvang deze via de post, óf download het #ontdekdezorg bord als PDF en print deze zelf:

Bestel het bord via post Download printbestand

Hoe doe je mee?

Bekijk hier de instructievideo en #ontdekdezorg!

Like ook de regio's van Nederland

Flevoland

Groot Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord

Noord-Brabant

Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek

Kennemerland, Amstelland en Meerlanden

Zeeland

Twente, Achterhoek, IJssel-Vecht en Stedendriehoek/Noordwest-Veluwe

Zuid-, Midden- en West- Gelderland

Groningen, Friesland, Drenthe

Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord, Rijn-Gouwe