Organisator

Utrechtzorg


Wanneer & waar

Op locatie

za 19 maart, 10:00 tot 12:30 uur

Doorn


Tags

Werkveld:

Alle werkvelden

Banenmarkt Doorn

Ben je benieuwd of werken in zorg en welzijn bij je past, en wat de mogelijkheden zijn? Kom op 19 maart naar de banenmarkt in Doorn tijdens de Ontdekdezorg week. Hier kan je laagdrempelig in gesprek met werkgevers uit zorg en welzijn bij jou in de buurt. Ook kan je je CV of LinkedIn laten checken, een foto laten maken en in gesprek met een loopbaancoach voor persoonlijk advies.

Tijdens dit event kun jij ook de workshop “Ben jij zorgproof” volgen! Ontdek jouw talenten en kwaliteiten die je kan inzetten in werken in zorg en welzijn. Loopbaancoach Marjan Bakker geeft jou in een energieke workshop antwoord op de vragen: wat heb je al in huis en hoe laat je dat zien?

Je loopt de workshop uit met een frisse blik en de volgende stap in de toekomst! De workshop wordt gegeven van 11:30 tot 12:15 in de kapel op het terrein van Bartiméus in Doorn. Meld je aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@utrechtzorg.net, dan ben je zeker van een plekje tijds deze workshop!

Kom je gewoon naar de banenmarkt? Dan hoef je je niet aan te melden. Alvast tot dan, wij hebben er zin in om jou te ontmoeten!

Locatie: 

Bartiméus – Oude Arnhemse Bovenweg 3 in Doorn