De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn.

Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich en maken kennis met organisaties bij hen in de buurt.

Ga voorbij de fotos

Highlights van

2020

Highlights van

2019

Highlights van

2018

Highlights van

2017

Highlights van

2016

Highlights van

2015

Highlights van

2014

Highlights van

2013

De Ontdekdezorg week 2022 vindt in verband met het coronavirus zowel online als op locatie plaats.

Geïnteresseerden komen dit jaar alleen fysiek langs bij uw organisatie, als u aangeeft dit te willen. We richten ons platform zo in dat ze ook online kennis met uw organisatie kunnen maken. Deelnemers kunnen via landelijke talks en onze website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector.

Daarnaast kunt u zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A. Ook willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces voor geïnteresseerden samen oppakken. Onze insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om uw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door (indien natuurlijk veilig mogelijk) een kijkje te nemen op één van uw locaties, of door een digitaal gesprek te hebben met een recruiter.

De Ontdekdezorg week wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Ook uw regionale werkgeversorganisatie promoot de Ontdekdezorg week bij u in de regio.