Organisator

Fidesta B.V.


Wanneer & waar

Op locatie

vr 18 maart, 09:30 tot 12:00 uur

Heliconweg 62, Leeuwarden


Tags

Werkveld:

Ouderenzorg

Zorgondernemer worden iets voor jou?

Bewoners een vertrouwd thuis geven, dat kan als zorgondernemer bij Fidesta!

Bewoners een vertrouwd thuis geven, dat is wat een Fidesta huis kenmerkt. Past dat bij je eigen ideeën over hoe je het wonen en de (ouderen)zorg vormgeeft? En denk je er over om voor jezelf te beginnen? Dan is het zorgondernemerschap bij Fidesta mogelijk iets voor jou. Of eigenlijk jullie, want een Fidesta huis wordt altijd gerund door een duo. Wij kunnen jullie faciliteren in het realiseren van jullie droom en ambitie om een eigen kleinschalige woonzorglocatie te realiseren. Of misschien is het nog geen droom en komt het nu voor het eerst op je pad.

Hoe dan ook: doe mee aan een speeddate en proef of het zorgondernemerschap iets voor je is.

**Aanmelden voor de speeddate**
Meld je hier aan voor de speeddate: (www.fidestazorg.nl/zorgondernemer/informatiebijeenkomsten/) Na aanmelden hoor je zo snel mogelijk op welk tijdstip we je verwachten.
Kom je liever naar een uitgebreide informatiebijeenkomst, dat kan ook! Meld je dan via de website aan voor de infobijeenkomst op woensdag 16 maart.

**Over Fidesta:**
Fidesta Zorg Franchise is een innovatieve franchiseformule met kleinschalige woonzorgvoorzieningen (Fidesta huizen met 8 tot 16 appartementen) in een extramurale setting (scheiden van wonen en zorg). Een Fidesta huis biedt wonen met zorg, tijdelijk verblijf met zorg en dagbesteding.
Een Fidesta huis is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in.

Fidesta is volop in ontwikkeling en werkt er naartoe om in het hele land Fidesta huizen te realiseren voor wonen met zorg, tijdelijk verblijf met zorg en dagbesteding.
Op dit moment zijn er zeven Fidesta huizen. In 2022 komt er in ieder geval één Fidesta huis bij.
Het streven is om de komende jaren meerdere Fidesta huizen door heel Nederland te realiseren.