Organisator

Zonnehuisgroep Noord


Wanneer & waar

Online

ma 14 maart, 09:00 tot 17:00 uur

di 15 maart, 09:00 tot 17:00 uur

wo 16 maart, 09:00 tot 17:00 uur

do 17 maart, 09:00 tot 17:00 uur

Atlasstraat 8, Zuidhorn


Tags

Werkveld:

OuderenzorgThuiszorg

Werkervaring opdoen naast je zorgstudie? #summerschool #ontdekzonnehuisgroepnoord!

Tijdens je zorgopleiding leer je de basis beginselen voor jouw toekomst in de zorg. Bij Zonnehuisgroep Noord leer je de ├ęchte kneepjes van het vak en doe je flink wat werkervaring op. Als kers op de taart verdien je nog lekker ook!

Heb je interesse in een bijbaan voor langere tijd, een gezellige vakantiejob of onze summerschool? We maken graag online kennis met je tijdens de Ontdekdezorg Week.

Summerschool
Zit jij in het eerste jaar van de opleiding Helpende, Maatschappelijke zorg/ verzorgende IG of Verpleegkundige? Of volg je een vergelijkbare zorgopleiding op MBO of HBO niveau? Dan heb jij een zorghart. Ga deze zomer voor ons aan de slag als zorgassistent. Vooraf krijg je een handige cursusdag met praktijkopdrachten en laten we je zo goed mogelijk kennis maken met de organisatie. Als zorgassistent doe je in no-time een schat aan ervaring op. En je verdient nog leuk ook!

Bijbaan
Volg je al wat langer de opleiding Helpende, Maatschappelijk Zorg/Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan kunnen we je meteen een bijbaan voor langere tijd aanbieden, zowel bij onze Zonnehuizen als in de thuiszorg. Na afronding van je tweede leerjaar kun je al als helpende bij ons aan de slag. Zit je in het derde jaar van de opleiding voor verpleegkundige, dan mag je als verzorgende IG gaan werken.

**Aanmelden?**
Leuk! Meld je snel aan voor een speeddate door een mailtje te sturen naar vakantiewerk@zonnehuisgroepnoord.nl. Vermeld hierin welke opleiding je volgt en in welk jaar je zit. Wij nemen vervolgens contact met je op om een online speeddate in te plannen.