Organisator

Jados


Wanneer & waar

Op locatie

ma 14 maart, 09:00 tot 20:00 uur

di 15 maart, 09:00 tot 20:00 uur

wo 16 maart, 09:00 tot 20:00 uur

do 17 maart, 09:00 tot 20:00 uur

vr 18 maart, 09:00 tot 20:00 uur

Verlengde Visserstraat 10, Groningen


Tags

Werkveld:

Geestelijke Gezondheidszorg

Op date met Jados

Kunnen (jong)volwassenen met de diagnose autisme bij jou terecht met al hun vragen? Heb jij affiniteit met autisme, ben je flexibel en heb je een relevant HBO diploma? Dan willen we graag op date met jou!
JADOS biedt gespecialiseerde begeleiding op elk levensgebied dat je als jongvolwassene tegen kunt komen: Studeren, solliciteren, werken, (liefdes)relaties en zingeving.

Tijdens de speeddate is er alle ruimte voor het stellen van vragen. We vertellen je graag over de organisatie en onze doelgroep. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jou. De speeddates zijn digitaal of fysiek en duren ongeveer tien minuten. Je wordt aan één van onze medewerkers gekoppeld. Zo krijg je binnen tien minuten al een goede indruk over het werken bij JADOS.

Ben je enthousiast geworden en wil je alvast meer weten over onze organisatie? Kijk dan vooral op onze website. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je met ons daten?
Leuk! Stuur dan een e-mail naar prgroningen@jados.nl met als onderwerp ‘speeddate’. Wil je in de mail ook aangeven voor welke dag je voorkeur hebt en indien je fysiek wilt afspreken, voor welke locatie (Assen, Drachten, Groningen, Leeuwarden). We sturen je dan zo snel mogelijk een uitnodiging voor een gesprek.