Organisator

Zorggroep Tangenborgh


Wanneer & waar

Op locatie

ma 14 maart, 11:00 tot 15:00 uur

Spehornerbrink 1, Emmen


Tags

Werkveld:

Ouderenzorg

Ontdek de zorg bij Tangenborgh

Als je denkt aan de ouderenzorg dan heb je daar vast een beeld bij. Wellicht heb je wel eens vrijwilligerswerk gedaan in een woonzorgcentrum of ging je wel eens bij je oma op bezoek in het verpleeghuis. Of je hebt onze website bezocht. Maar hoe zit de ouderenzorg nou eigenlijk echt in elkaar?

Heb jij altijd al willen weten wat het werken in de ouderenzorg inhoudt? Ben jij benieuwd hoe zorgprofessionals hun vaardigheden trainen en wil jij een kijkje komen nemen in onze oefenruimte het Skillslab? Of overweeg jij een carrière in de zorg en zit je nog vol vragen? Je bent bij ons tijdens de Ontdek de zorg week van harte welkom op maandag 14 maart.

Tussen 11.00 en 15.00 uur openen wij de deuren van onze locatie De Bleerinck in Emmen. En in het bijzonder van het Skillslab. Dé ruimte waar de zorgprofessionals hun vaardigheden kunnen trainen. Tijdens deze dag is een skilltrainer aanwezig voor demonstraties en om meer te vertellen over het werken in de zorg. Ook zijn er collega’s aanwezig die meer kunnen vertellen over werken bij Tangenborgh en over opleidingstrajecten in de zorg.

De coronamaatregelen zijn inmiddels versoepeld maar in de zorg moeten we altijd rekening houden met kwetsbare bewoners. Het dragen van een mondkapje is op onze locatie vooralsnog verplicht. Daarnaast willen wij je vragen je bezoek aan te kondigen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar werkenbij@tangenborgh.nl o.v.v. Ontdek de zorg. In de aanmelding lezen wij ook graag terug wat je achtergrond is en waarin je geïnteresseerd bent, zodat we daar op kunnen inspelen.

Praktische informatie
Parkeren kan op de parkeerplaats bij woonzorglocatie De Bleerinck aan de Brinkenweg in Emmen. De ingang van de parkeerplaats is bij het bord van Demens. Via deze parkeerplaats verwelkomen wij je graag in het Skillslab.