Organisator

Omega Groep


Wanneer & waar

Op locatie

di 15 maart, 19:30 tot 21:00 uur

Oostwijkstraat 20, Steenwijk


Tags

Werkveld:

Jeugdzorg

Informatieavond Nieuwe Gezinshuizen

Regelmatig worden er kinderen aangemeld voor een plek in onze gezinshuizen. Helaas kunnen we niet altijd voldoen aan deze vraag. We willen graag voor kinderen in de knel een passende plek vinden, waar ze veilig kunnen opgroeien. We zijn dus op zoek naar nieuwe gezinnen die één of meerdere kinderen een (gezinshuis)plaats kunnen bieden.

Heb je een groot hart en ruimte over in je huis? Weet je hoe kinderen zich ontwikkelen en kun je achter ingewikkeld gedrag kijken? Wil je meebouwen aan de toekomst en nieuwe kansen voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen? Heb je een zorg gerelateerde opleiding of sta je op het punt dit op te gaan pakken?

Kom dan naar onze informatieavond!

Op deze avond willen we graag een beeld schetsen hoe we binnen Omega Groep werken met gezinshuizen. Er is ruimte om vragen te stellen en er zal een gezinshuisouder aanwezig zijn om vanuit eigen ervaring te vertellen hoe het is om gezinshuisouder te zijn.

Wij willen je graag ontmoeten!
Wanneer: Dinsdag 15 maart 2022
Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur
Waar: Oostwijkstraat 20 in Steenwijk. U kunt uw auto gratis parkeren op parkeerplaats “De
Schans”

Heb je interesse? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar: wervinggezinshuizen@omegagroep.nl

Ben je geïnteresseerd, maar lukt het niet om naar deze avond te komen? Laat het ons weten, we kunnen dan samen naar andere mogelijkheden kijken.

We kijken uit naar je komst!