Organisator

Zorggroep Drenthe


Wanneer & waar

Op locatie

ma 14 maart, 13:00 tot 16:00 uur

di 15 maart, 13:00 tot uur

wo 16 maart, 13:00 tot 16:00 uur

do 17 maart, 09:00 tot 11:00 uur

Vredeveldseweg 75, Assen

Raadhuisstraat 24, Roden

Esweg 40, Beilen

Ludinge 13, Zuidlaren


Tags

Werkveld:

Thuiszorg

Alles wat je zou willen weten over werken in de huishouding bij mensen thuis bij Zorggroep Drenthe.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Zorggroep Drenthe? Deze activiteit gaat over werken in de huishouding bij mensen thuis.

14 maart ben je van harte welkom om langs te komen in Woonzorgcentrum De Vijverhof in Assen. Teamcoördinator WMO Nanine Schmid zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

15 maart ben je van harte welkom om langs te komen in ons wijkkantoor in Roden (Raadhuisstraat 24). Teamcoördinator WMO Rudy Drent zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

16 maart ben je van harte welkom om langs te komen in Woonzorgcentrum Spectrum in Beilen. Teamcoördinator WMO Nanine Schmid zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

17 maart ben je van harte welkom om langs te komen in Woonzorgcentrum De Mozaiek in Zuidlaren. Teamcoördinator WMO Rudy Drent zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
De koffie staat klaar!

Heb je andere vragen zoals bijvoorbeeld over opleidingsmogelijkheden, het werken in de intramurale zorg of werken in de wijkverpleging? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden. Je kunt je voor meerdere online sessies inschrijven. En is online niet jouw ding, geen probleem dan maken we graag een afspraak.