Organisator

DeSeizoenen


Wanneer & waar

Online

di 22 maart, 16:00 tot 17:00 uur

do 24 maart, 16:00 tot 17:00 uur

Roggel

Heerlen


Tags

Werkveld:

Gehandicaptenzorg

DeSeizoenen: Werk geluk brengt geluk! Binnen onze gemeenschap genieten wij van elke dag!

DeSeizoenen is een zorgorganisatie die werkt vanuit een antroposofische mensvisie. Kenmerkend in deze visie zijn de gelijkwaardigheid tussen begeleider en cliënt en de ontwikkeling van ieder individu. We richten ons vooral op wat goed gaat. We leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen. Niet alleen als het gaat om onze cliënten, maar ook als het gaat om de ontwikkeling van onze medewerkers.

Op 22 en 24 maart kun je van 16.00 – 17.00 online met ons kennismaken. We horen dan graag wie jij bent en we vertellen je ons verhaal. Misschien passen we bij elkaar! Overigens vertellen we niet alleen ons verhaal, je hoort ook van twee medewerkers waarom zij vanuit een hele andere branche overgestapt zijn naar de zorg en naar DeSeizoenen.

Wil jij deelnemen aan deze online sessie via Teams? Schrijf je dan in via werkenbij@deseizoenen.org  Je ontvangt een link voor de online bijeenkomst.

We ontmoeten je graag!

DeSeizoenen is gevestigd in het Zuiden en Oosten van het land. Zoek jij in deze regio (Heerlen, Roggel, Eindhoven, Oploo, Loenen (Gld) of Olst een kans in de zorg? Maak dan kennis met ons via onze website, via Facebook of via YouTube. En schrijf dus in op een van de sessies op 22 en 24 maart!