Organisator

Interzorg


Wanneer & waar

Online

di 15 maart, 19:00 tot 21:00 uur

Nijmegen

Rosmalen

Veghel

Oss


Tags

Werkveld:

Thuiszorg

Persoonlijke kennismaking met Interzorg

Interzorg is een thuiszorgorganisatie in de regio’s Oss, Uden, Veghel, Rosmalen, Nijmegen en Wijchen met ruim 650 medewerkers die dagelijks bij meer dan 3.500 cliënten thuiszorg bieden. Bij ons draait het, net als bij iedere zorgorganisatie, om de cliënt, de zorg en de glimlach die jij bij jouw cliënt even op het gezicht weet te toveren. Maar het gaat bij ons niet alleen om die cliënt. Het gaat bij Interzorg ook om jou, jouw plezier en jouw glimlach!

Altijd al in de thuiszorg willen werken? Sta jij klaar voor mensen die herstellende zijn, ouderen die zorg nodig hebben maar ook jongeren? Binnen Interzorg hebben wij diverse mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan als zorgverlener! Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor jou en wat werken met Interzorg betekent? Vraag het de teamleiders! Schrijf je in voor de persoonlijke online meeting waarbij je één op één aandacht krijgt van ons voor al je vragen.

Meld je aan via j.zuhdy@interzorgthuiszorg.nl om de link naar deze activiteit te ontvangen. Bekijk ook alvast onze website via: Interzorg (interzorgthuiszorg.nl)