Organisator

Driestroom


Wanneer & waar

Online

do 17 maart, 14:00 tot 15:00 uur

Elst


Tags

Werkveld:

GehandicaptenzorgJeugdzorgOuderenzorgOverigSociaal werkWelzijn

Ontmoet Driestroom

Driestroom ondersteunt mensen, van jong tot oud bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land ruim 150 zorgondernemers aan Driestroom verbonden met een gezinshuis (Driestroomhuis) of een werkinitiatief. Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit. Deze identiteit uit zich in onze kernwaarden: groots in het klein, in contact, bevlogen en eigenzinnig. Met ruim 1100 enthousiaste, gedreven medewerkers streven wij naar een lach op het gezicht van iedere cliënt.

Ga tijdens onze presentatie in gesprek met misschien wel jouw toekomstige collega’s! Remco vertelt je meer over zorg binnen onderwijs en Sandra en Bouwkje vertellen meer over de mogelijkheden om te leren en te werken bij Driestroom.

Zien we je donderdag 17 maart?

Aanmelden: mail naar sabinedevre@driestroom.nl
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail op het mailadres dat je hebt ingevuld. Mocht je die niet ontvangen, kijk dan even in je spambox / ongewenste mailbox, mogelijk komt hij daar binnen.