Georganiseerd door

Viazorg

Fruitlaan 4C

4462 EP Goes

Website organisatie
Dag

di 23 maart

Begintijd

19:00

Eindtijd

19:45

Alle werkvelden

Wil jij (weer) werken in zorg en welzijn? Ontdek jouw mogelijkheden

Overweeg jij een overstap naar zorg en welzijn? Maar weet je nog niet precies wat je wilt en waar je moet beginnen? Dan is dit webinar voor jou! In dit interactieve webinar vertellen we je alles over de sector Zorg en Welzijn: welke werkvelden en functies zijn er allemaal, welke opleidingen zijn er en wat zijn jouw kansen en mogelijkheden. Aan het woord komt een Sterk in je werk loopbaancoach die jou hier alles over kan vertellen. Tijdens het webinar kun je jouw vragen over Zorg en Welzijn stellen aan experts in de chat. Na afloop van dit webinar ben jij klaar voor jouw eerste stappen richting Zorg en Welzijn! Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven.

Op avontuur in de zorg
Tijdens dit webinar kom je alles te weten over (gratis) omscholing- en ontwikkelingsmogelijkheden en functies binnen de sector. Veel mensen denken bij de zorg aan handen aan het bed. Maar er zijn binnen de zorgsector nog veel meer taken en functies. Wie durft dit avontuur aan? Sluit je aan bij deze verhelderende bijeenkomst en vind hierin dan misschien je droombaan! Dit webinar is ook geschikt voor mensen die nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebben. Je krijgt informatie over:

* De verschillende werkvelden zoals ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg.
* Verhalen uit de praktijk (een zorgmedewerker vertelt).
* BBL-trajecten (werken & leren).
* Een beeld van de actuele arbeidsmarkt zorg en welzijn met daarbij behorende kansen in jouw regio.

Natuurlijk ontvang je tips & tools die jou verder wegwijs maken binnen zorg en welzijn en is er tijdens het webinar gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden kan hieronder. Enkele dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je een e-mail met uitleg over inloggen en andere praktische zaken.