Organisator

St. Prot. Christelijke Zorgorganisatie Riederborgh


Wanneer & waar

Online

do 17 maart, 19:00 tot 20:00 uur

Ridderkerk


Tags

Werkveld:

OuderenzorgThuiszorg

(Her)ontdek je liefde voor de zorg bij Riederborgh!

(Her)ontdek jouw liefde voor de Zorg bij Riederborgh! Heb jij altijd al willen weten hoe het is om in de (ouderen)zorg te werken? Of heb je dit eerder gedaan en wil je dit graag weer oppakken? Pak dan nu je kans en neem deel aan onze online speeddates tijdens de Ontdekdezorg week!

Na een warm welkom ga je in sessies van 7 minuten in gesprek met onze medewerkers die jou alles kunnen vertellen over hun werkzaamheden en passie voor de zorg. Functies waarmee je kennis kan maken zijn bijvoorbeeld: een verzorgende, wijkverpleegkundige of een huiskamerassistent. Heb je een andere functie in gedachte? Laat het ons dan vooral weten zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Twijfel je omdat je nog geen achtergrond hebt in de zorg? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom! Er zal ook een opleidingsadviseur aanwezig zijn om de mogelijkheden met je te bespreken. Komt deze avond jou niet uit, dan kunnen we ook een andere keer een (online) koffietje doen om je alsnog alles te vertellen over de mogelijkheden in deze prachtige sector.

Geef je op via het aanmeldformulier. Wanneer je je adres invult, ontvang je voor tijdens de speeddate een kleine verrassing van ons!