Georganiseerd door

Zorgcentrale Noord

Altingerweg 1

9411 PA Beilen

Website organisatie
Dag

di 23 maart

Begintijd

15:00

Eindtijd

16:00

Thuiszorg

Werken op een zorgcentrale, maak jij de switch? (speeddate)

Werken op een zorgcentrale? Misschien heb je er nog nooit aan gedacht, maar bij Zorgcentrale Noord (ZCN) in Beilen en Veldhoven (ConnectZorg) bieden we jou een werkplek waar je jouw hart voor de zorg kunt laten spreken. We maken graag kennis met jou! Maak jij de switch en kom je speeddaten tijdens de Ontdekdezorg Week?

Ontdek de zorg bij Zorgcentrale Noord (ZCN)
Of je nu wel of geen (recente) ervaring in de zorg hebt en wel of geen zorgopleiding hebt, we ontmoeten je graag! Als je hart voor de zorg hebt én gevoel voor techniek, maken we tijdens de speeddates graag digitaal kennis met je. Jij aan je keukentafel of bureau, wij live vanaf de zorgcentrale. Zo organiseren we de Ontdekdezorg Week coronaproof. Eerst vertellen je wat ZCN doet en welke mogelijkheden we jou bieden als collega. Daarna nemen we je mee in ons Klanten Service Center waar je een virtuele rondleiding krijgt. Zo krijg je een idee van ons werk, de sfeer en jouw mogelijk nieuwe collega's. Daarna heb je een gesprek met de supervisor en een van de zorgcentralisten. Om te kijken of het klikt en of we samen verder willen kijken naar jouw mogelijk nieuwe baan bij ZCN. Bijvoorbeeld als meldbankmedewerker of zorgcentralist.

En mooi meegenomen, bij ons kun je je BIG-registratie opfrissen: cadeautje als je bij ons komt werken!

Wat ga je doen bij ZCN?
Onze 150 zorgprofessionals zorgen dat cliënten door heel Nederland veilig zijn verbonden met zorg: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat doen we bij ZCN met zorg op afstand. Want al ben je op afstand, met jouw hart voor de zorg en gevoel voor techniek, kun je op afstand heel dicht bij de cliënt zijn. Als je bij ons werkt, werk je met de nieuwste technieken en gezondheidsapplicaties. Denk aan telemonitoring bij leefstijl en aandoeningen, persoonsalarmering, medicatiecontrole en beeldzorg. Daarmee ben je van grote waarde in het leven van ouderen, hun kinderen en mantelzorgers.

Wil je meedoen? Laat het ons weten!
Aanmelden voor de speeddate kan door een mailtje te sturen naar ZCNcommunicatie@zcn.nl. Geef meteen aan welke van onderstaande data jou het beste uitkomt:
Dinsdag 23 maart 15.00 – 16.00 uur
Woensdag 24 maart 15.00 – 16.00 uur
Donderdag 25 maart 15.00 – 16.00 uur

Na je aanmelding ontvang je de link voor Microsoft Teams waarmee je mee kunt doen aan de speeddate.

De speeddates organiseren we in groepsverband, dus met andere belangstellenden. Wil je liever alleen op speeddate komen? Mail dan naar ZCNcommunicatie@zcn.nl. Dan maken we alleen met jou een afspraak.