Georganiseerd door

ROC Da Vinci College
ROC Da Vinci College
en andere locaties...

Leerparkpromenade

Dordrecht

Website organisatie
Dag

wo 24 maart

Begintijd

16:00

Eindtijd

17:00

Onderwijs

Voorlichting bbl-zorgopleidingen: Dienstverlening, VIG & MZ

Interesse in een zorgopleiding Bij Da Vinci? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de sfeer bij ons op school en loop je nog met genoeg vragen rond. Helaas is het door de coronamaatregelen lastig om jou op onze locaties te ontvangen. Daarom organiseren we een online voorlichting over onze bbl-zorgopleidingen Dienstverlening (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) & Maatschappelijke zorg (niveau 3 en 4).

Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar www.davinci.nl/voorlichting-bbl-zorg, dan ontvang je voor de proefles een reminder van ons met een link naar de online meeting in Microsoft Teams.

De voorlichting op 24 maart gaat over onze bbl-opleidingen. Bbl-studenten hebben een baan bij een erkend leerbedrijf en gaan één dag per week naar school. Een bol-student zit vooral op school en doet praktijkervaring op tijdens stageperiodes. Ga jij liever voor bol dan bbl en wil je weten hoe het is? Geef je op voor meelopen via www.davinci.nl/meelopen. Dan word je geïnformeerd zodra de opleiding van jouw keuze iets (online) organiseert.

Heb jij interesse in de opleiding Mbo-Verpleegkundige? Volg dan de aparte online proefles op 23 maart. Ga naar: www.davinci.nl/vp-proefles.