Organisator

WVO Zorg


Wanneer & waar

Online

di 22 maart, 15:00 tot 16:00 uur

wo 23 maart, 15:00 tot 16:00 uur

Vlissingen


Tags

Werkveld:

OnderwijsThuiszorgWelzijn

Ontdek WVO Zorg

Hoe fijn is het om van uit huis een Meet & Greet bij te wonen? In de Ontdekdezorg week kan je dit van 14 t/m 25 maart doen bij WVO Zorg! Sluit online aan en ga in gesprek met onze zorgprofessionals.

Ben jij benieuwd wat voor innovatie er plaats vindt in de zorg? Of wil je meer weten over thuiszorg, welzijn of een opleiding in de zorg? Schuif dan online bij ons aan voor een Meet & Greet en ontdek WVO Zorg. Er zijn vier verschillende Meet & Greets waarvoor je je kan aanmelden. Je bepaalt zelf of je er één volgt of meerdere.

Opleiding in de zorg | 22 maart 15:00-16:00 uur
Onze collega’s van de leerafdeling vertellen graag meer over opleidingen in de zorg. Wil je hier graag meer over weten? Sluit dan aan bij dit onderwerp. Inschrijven kan tot 22 maart.

Innovatie | 23 maart 15:00-16:00 uur
Vind je innovatie in de zorg belangrijk? Dan zit je bij het onderwerp innovatie op de juiste plek. Twee van onze collega’s spreken hier over de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen ze in combinatie met een leuke quiz. Inschrijven kan tot 23 maart.

De Meet & Greet duurt maximaal 30 minuten. Inschrijven voor opleiding in de zorg kan tot 22 en voor de Meet & Greet: innovatie tot 23 maart, wees er dus snel bij!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar communicatie@wvozorg.nl en laat in de e-mail weten welke onderwerpen je wilt volgen!