Organisator

Leger des Heils - Terneuzen


Wanneer & waar

Op locatie

do 24 maart, 10:00 tot 12:00 uur

do 24 maart, 13:00 tot 15:00 uur

Stationsweg 37, Terneuzen


Tags

Werkveld:

Sociaal werk

Kennismaken met het werk van het Leger des Heils in Terneuzen

In Terneuzen heeft het Leger des Heils verschillende opvanglocaties. We bieden dag- en nachtopvang voor mensen zonder dak boven hun hoofd. En in onze ‘Herstart’ begeleiden we deelnemers naar zelfstandig wonen.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je graag eens bij ons binnenkijken? Dan leren we jou graag kennen! Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze opvanglocaties in Terneuzen. Je krijgt een rondleiding, voorlichting en je kunt je vragen stellen aan een persoonlijk begeleider of een woonbegeleider. Maak kennis met onze deelnemers en ervaar wat het werken met deze doelgroep inhoudt!

Je bent van harte welkom op donderdag 24 maart van 10.00-12.00 en van 13.00-15.00 uur. Meer informatie of je aanmelden? Neem contact op met Leo Donker via l.donker@legerdesheils-mcr.nl

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijk geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils!