Organisator

Reinaerde


Wanneer & waar

Online

do 17 maart, 11:00 tot 12:00 uur

Houten

Nieuwegein

Den Dolder

Utrecht

De Heygraeff 3, Woudenberg

Prinses Marijkelaan 112, Zeist


Tags

Werkveld:

Gehandicaptenzorg

In gesprek met ervaringsdeskundigen van het cliënt ervaringspunt (CEP) bij Reinaerde

Bij Reinaerde vinden we het belangrijk dat ieder mens gezien en gehoord wordt. We gaan uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Of je nu medewerker of cliënt bent: ieder mens is van betekenis voor een ander. Ruim 2600 medewerkers werken voor en met 3400 mensen met een beperking; zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen in de provincie Utrecht. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Kom jij ons daarbij helpen?

In gesprek met het cliënt ervaringspunt

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij Reinaerde te wonen of werken? Dan is dit je kans om vragen te stellen aan cliënten van het Cliënt Ervaringspunt bij Reinaerde. Samen met een coach gaan zij graag met jullie in gesprek, delen zij hun ervaringen en geven antwoord op al jullie vragen. Want wie weet er nou het allerbeste hoe het is bij Reinaerde?

Als afsluiter is er nog een leuke quiz gepresenteerd door Leonie Dingemans (Vrijwilligers coördinator) en Pricella Damen (Adviseur Werving & Selectie)

Zien we jullie ook op donderdag 17 maart? Aanmelden kan via recruitment@reinaerde.nl, tot uiterlijk woensdag 16 maart 16:00 uur.