Organisator

Lunet


Wanneer & waar

Online

vr 18 maart, 15:00 tot 16:00 uur

Eindhoven


Tags

Werkveld:

Gehandicaptenzorg

Ontdek de Gehandicaptenzorg: Online Vragenuurtje

Heb jij altijd al in de zorg willen werken? Van 14 tot 19 maart 2022 wordt de landelijke ”Ontdekdezorg week” georganiseerd. Wij als Lunet organiseren deze week diverse activiteiten om jou kennis te laten maken met de Gehandicaptenzorg. Wellicht zit je echt nog in de oriëntatiefase en ben je gewoon benieuwd wat dat werken in de gehandicaptenzorg nu precies inhoudt, of ben je al wat verder in het proces en heb je vragen over de opleidingstrajecten die wij aanbieden. Met de activiteiten die wij aanbieden hopen we voor ieder wat wils te bieden. Meld je aan voor de activiteit die het best bij jou past. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor meerdere activiteiten. Wij zijn heel benieuwd naar jou en hopen snel kennis te maken!
Vrijdag 18 maart: Online Vragenuurtje
Je denkt na over een carrièreswitch naar de gehandicaptenzorg, je hebt je al georiënteerd op het een en ander, je beeldvorming wordt steeds completer en je wordt eigenlijk alleen maar enthousiaster. Toch zijn er nog wat vragen die je graag beantwoord wilt hebben..
Dat begrijpen wij volledig. Daarom organiseren we op vrijdag 18 maart een Online Vragenuur. Meld je aan en je ontvangt van ons een uitnodiging voor een online 1-op-1 gesprek (via Teams) met een Consulent Werving & Selectie waarin je alle vragen kunt stellen. We kijken uit naar jouw inschrijving!