Organisator

Koraal


Wanneer & waar

Online

di 15 maart, 10:00 tot 12:00 uur

do 17 maart, 10:00 tot 12:00 uur

Oisterwijk


Tags

Werkveld:

Jeugdzorg

Kom kennismaken met de Jeugdhulp bij Koraal

Soms loopt een jeugdige tegen iets aan waar hij/zij alleen of met de ouders niet meer uitkomt. Dat kan een probleem zijn met zijn/haar gedrag of moeilijkheden in het gezin. Samen met de jeugdige en ouders zoekt Koraal naar een oplossing, zodat een jeugdige optimaal kan meedoen in de maatschappij.

Sta jij stevig in je schoenen, ben je geduldig, creatief en leergierig? Wil jij bouwen aan de toekomst van onze kinderen en jongeren én die van jezelf? Kom dan bij ons stage lopen of werken!

In Noord-Brabant biedt Koraal observatie, diagnostiek, behandeling, onderwijs en arbeidsparticipatie aan kinderen en jongeren, van 0 tot 23 jaar. We zijn er voor kinderen en jongeren met psychiatrische problemen en/ of een ernstige gedragsproblematiek al dan niet gecombineerd met een (licht) verstandelijke beperking.

Wil je meer weten over leren en werken bij Koraal? Meld je dan aan voor onze digitale kennismakingssessies. Je kunt je telefoonnummer achterlaten en aangeven of je wilt bellen of videobellen, wij nemen dan contact me tjou op op het afgesproken tijdstip! Samen kijken we wat bij jou past en wat wij te bieden hebben. Ben je enthousiast en vind je het leuk om een kijkje te nemen op een van onze locaties?Dan plannen we graag een vervolgafspraak met jou voor een rondleiding.