Georganiseerd door

Zorggroep Drenthe

Industrieweg 15

9402 NP Assen

Website organisatie
Dag

vr 26 maart

Begintijd

13:00

Eindtijd

15:00

Thuiszorg

Speeddates

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Binnen Zorggroep Drenthe zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende functies. Ben jij enthousiast en klaar voor een toffe baan in de zorg? Plan dan een speeddate en maak kennis met ons op vrijdag 26 maart.

Op basis van jouw voorkeur gaan we telefonisch of via beeldbellen met elkaar in gesprek. Je ontvangt van ons een paaslekkernij, zodat je hier tijdens onze speeddate thuis van kunt genieten. Wij werken op afspraak zodat we voor iedereen voldoende tijd hebben. Heb je interesse? Meld je dan aan via ontdekdezorgweek@zorggroepdrenthe.nl. De gesprekken vinden plaats tussen 13:00 – 15:00 uur.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van je afspraak. We hopen op een speeddate met jou op vrijdag 26 maart! Past 26 maart jou niet? Geen probleem, dan plannen we een ander moment.

Ben je geïnteresseerd in een andere functie bij Zorggroep Drenthe? Kijk ook eens bij onze andere vacatures op www.zorggroepdrenthe.nl/werken-bij/vacatures

Let op: meld je uiterlijk donderdag 25 maart om 12:00 uur aan voor je speeddate zodat wij de paaslekkernij bij jou langs kunnen brengen.