Georganiseerd door

King Arthur Groep

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Website organisatie
Dag

do 25 maart

Begintijd

10:00

Eindtijd

12:00

OuderenzorgWelzijn

Speeddaten met King Arthur Groep

King Arthur Groep is een missie gedreven organisatie in de regio Gooi, Amersfoort en Utrecht. Alles wat wij doen, draagt bij aan een waardig leven en een warm en veilig thuis voor mensen met dementie en hun naasten. Zelfstandige professionals zetten zich hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag gezamenlijk én met hart en ziel in. Wij bieden in de regio begeleiding, zorg en ondersteuning. Dit kan individueel in de thuissituatie, in één van onze ontmoetingscentra, in ons logeerhuis, in onze woonzorgvoorziening of met casemanagement. Onze ambitie is om dé specialist in dementiezorg te zijn.

Bij ons draait het om het bieden van persoonlijke zorg en begeleiding Daarom is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je de tijd en ruimte om jouw vak uit te oefenen en je te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Wil je graag in gesprek met ons? Dat kan, we vertellen je graag meer over onze organisatie, de mogelijkheden en jouw bijdrage.

Op donderdag 25 maart kun je van 10 tot 12 uur speeddaten met Jarcine Spaander en Annemarie Correa. Stuur een mail naar annemarie.correa@kingarthurgroep.nl en dan sturen we je een link via Teams. Je kunt ons ook bereiken via 06-18346171. Alvast tot dan!