Organisator

Pieter de Raat Stichting


Wanneer & waar

Op locatie

ma 14 maart, 09:00 tot 17:00 uur

Heerhugowaard


Tags

Ontmoet Pieter de Raat Stichting tijdens Ontdekdezorg week

Benieuwd naar hoe is het om te werken in ouderenzorg, thuiszorg en welzijn? Maak een afspraak voor een kijkje op een van onze locaties!

Ontdek de zorg bij Pieter Raat
Pieter Raat doet mee met de landelijke Ontdekdezorg- campagne. Want dat er heel veel te ontdekken valt bij Pieter Raat, dat staat vast. Of u nu als senior op zoek bent naar een fijne plek om te wonen, naar (thuis)zorg en -ondersteuning of uitdagende welzijnsactiviteiten… Of misschien bent u wel op zoek naar vakantiewerk, een opleidingsplek, vrijwilligerswerk of een baan met groeimogelijkheden: Pieter Raat heeft het! Wij zorgen samen voor onze senioren. Professioneel, persoonlijk en met passie. We laten u heel graag zien wat wij in huis hebben en wat we voor u kunnen betekenen.

Virtueel open huis
Elk jaar organiseren we in het vroege voorjaar vol trots een open dag en zetten we de deuren van onze woonzorgcentra De Raatstede en Hugo-Waard open voor een ieder die geïnteresseerd is in wonen, werken of leren bij Pieter Raat. Vanwege corona is dit jaar alles anders. Daarom verwelkomen wij u online. En geven we u aan de hand van de filmpjes over wonen, zorg en welzijn een indruk van wie we zijn, wat we doen en wat we bieden.

We zijn nieuwsgierig naar u!
Wilt u na het zien van de filmpjes meer weten? Leuk! We maken heel graag persoonlijk kennis met u. Vul het contactformulier in, bel of mail ons. We nemen dan z.s.m. contact met u op. En wie weet, woont u binnenkort bij Pieter Raat, neemt u deel aan onze welzijnsactiviteiten, maakt u gebruik van onze thuiszorg of -ondersteuning. Of bent u een van onze nieuwe (leerling)collega’s of vrijwilligers!