Organisator

Huisartsenposten Amsterdam


Wanneer & waar

Online

ma 14 maart, 19:00 tot 19:45 uur

Amsterdam


Tags

Werkveld:

Eerstelijnszorg

Online webinar: wil jij weten waarom het werken als triagist zo leuk is?

Wil jij weten waarom het werken als triagist zo leuk is? Tijdens het online webinar laten we zien hoe het is om als triagist (in opleiding) te werken bij Huisartsenposten Amsterdam. Samen met verschillende collega’s (o.a. een teamleider, triagist en andere interessante sprekers) gaan we in gesprek over de uitdagingen van deze functie. Als triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die naar de huisartsenpost (HAP) bellen. Tijdens het webinar laten wij je kennismaken met onze posten bij de verschillende ziekenhuizen en de triagepost, waar alle telefonie binnenkomt.

Dit webinar is voor doktersassistenten die bijna of al zijn afgestudeerd, doktersassistenten die in dagpraktijken werken en een combi functie zoeken of her-intreders. Daarnaast is iedereen welkom die zich wil oriënteren op het werken in zorg en welzijn en wil weten wat de mogelijkheden zijn voor zij-instroom en herintreden.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, telefoon of tablet. Meld je aan via het inschrijfformulier! Je ontvangt dan een aanmeldlink om online deel te kunnen nemen.

Schrijf je hier in.