Organisator

HVO-Querido


Wanneer & waar

Op locatie

do 21 april, 10:00 tot 13:00 uur

Eerste Ringdijkstraat 5, Amsterdam


Tags

Werkveld:

Welzijn

Koffiedate HVO-Querido

Je hebt een totaal andere achtergrond. Of niet.
Je hebt in ieder geval een reden om niet direct te solliciteren naar de functie van ondersteunend- of persoonlijk begeleider, maar eerst laagdrempelig kennis te maken. Daar werken we graag aan mee via een koffiedate!

Een koffiedate is een informele bijeenkomst waarbij meerdere ge├»nteresseerden en collega’s van HVO-Querido, denk aan ondersteunend- en persoonlijk begeleiders, zorgco├Ârdinators en recruiters, aanwezig zijn. We gaan met elkaar in gesprek en aan de hand van presentaties krijg je informatie over onze teams en de verschillende doelgroepen binnen HVO-Querido. Het doel is om onze organisatie te leren kennen, waarbij we ons richten op de functie van ondersteunend- en persoonlijk begeleider.

Op 21 april, 30 juni en 13 oktober 2022 zullen wij weer koffiedates organiseren. Vanaf 4 april kun je je opgeven voor de koffiedate van 21 april.

De koffiedate zal plaatsvinden op onze locatie met het volgende adres:

Eerste Ringdijkstraat 5
1097 BC Amsterdam

LET OP: voor de koffiedate moet je je online (via onze website samenvoorthuis) aanmelden. We kunnen slechts een aantal mensen ontvangen. Alleen als je na aanmelding een bevestiging hebt ontvangen dan kunnen we jou ontvangen.
Meld je daarom op 4 april meteen aan!