Georganiseerd door

Bartiméus – Zeist
Bartiméus – Doorn
en andere locaties...

Van Renesselaan 30a

3703 AJ Zeist

Website organisatie
Dag

ma 22 maart

Begintijd

14:00

Eindtijd

16:00

GehandicaptenzorgOuderenzorgSociaal werk

Presentatie over werken met bewoners die doof en blind zijn

Wij zijn Bartiméus. Wij zijn er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Onze dienstverlening is zeer uiteenlopend: van diagnostiek, behandeling en revalidatie tot onderwijs, wonen en dagbesteding. Daarnaast vinden wij het belangrijk om alle kennis en ervaring die we in huis hebben te delen met anderen. Familieleden, professionals in de zorg of in het onderwijs, overheden en bedrijven.

Daarom houden we op maandag 22 maart een presentatie over werken met mensen die doof en blind zijn. Binnen Bartiméus hebben we niet alleen te maken met mensen die een visuele beperking hebben, maar soms ook een auditieve beperking. In deze presentatie gaan we nader in op het werk als woonbegeleider met mensen die doof en blind zijn. Maar we laten ook het woord aan Ingrid Korenstra. Zij is coördinator bij het Bartiméus expertisecentrum doofblindheid, naast haar werk als ambulant begeleider.

Een bijzondere presentatie! Aanmelden voor de activiteiten van Bartiméus kan door een e-mail te sturen naar wervingenselectie@bartimeus.nl onder vermelding van onderwerp, bijvoorbeeld 'Presentatie doofblindheid 22 maart' of 'Presentatie werken bij 23 maart'. Tot dan!