Georganiseerd door

Zorggroep Tangenborgh

Spehornerbrink 1

7812 KA Emmen

Website organisatie
Dag

di 23 maart

Ontdekdezorg – vacaturepicknick voor herintreders

De Ontdekdezorg week is bedoeld om je als zijinstromer of herintreder te kunnen oriënteren op een baan in de zorg. Speciaal voor herintreders organiseren wij op 23 maart een Online Ontdekdezorg-vacaturepicknick.

Heb jij een zorgdiploma (helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige) en wil je graag weer in de zorg aan de slag? Ben jij benieuwd wat jouw mogelijkheden bij Tangenborgh zijn?

Ga dan vrijblijvend met ons in gesprek tijdens de Online Ontdekdezorg – vacaturepicknick. Een afspraak maken kan door te mailen naar werkenbij@tangenborgh.nl. We nemen dan contact met je op. Past 23 maart jou niet? Geen probleem! Dan plannen we een ander moment.

Door middel van beeldbellen gaan we met elkaar in gesprek. Je ontvangt van ons een Ontdekdezorg – picknick-pakket, zodat je thuis ook kunt genieten van de lekkernijen die wij aanbieden tijdens een vacaturepicknick op locatie.

Samen brengen we jouw wensen en ambities in beeld en bespreken we de mogelijkheden binnen Tangenborgh. Na dit gesprek kun je bijvoorbeeld een keer meelopen of wordt er een vervolggesprek gepland met een teamleider van één van onze locaties en/of wijkteams.

Spreken wij jou binnenkort?