Georganiseerd door

Zorggroep Hof en Hiem

Website organisatie
Dag

ma 22 maart

Begintijd

09:00

Eindtijd

17:00

Verplegingverzorging en thuiszorg

Ontdek de zorg bij Zorggroep Hof en Hiem via Live chat

Van 22 tot en met 26 maart houdt Zorggroep Hof en Hiem het digitale evenement ‘Ontdek de zorg bij Zorggroep Hof en Hiem’ voor iedereen die interesse heeft in werken, vakantiewerk, leren en stagelopen in de ouderenzorg. Verzorgenden, verpleegkundigen, praktijkopleiders, medewerkers van personeelszaken en opleidingen en natuurlijk (oud-)inservice-leerlingen doen hun best om al jouw vragen te beantwoorden tijdens de live chat en de speeddates.

Live chat via Whatsapp met medewerkers van personeel en opleidingen
Heb jij een vraag over een baan, werken-leren, stage of vakantiewerk aan onze medewerkers van de afdeling personeel en opleidingen? Dan kun je tijdens de gehele week live chatten. Voor het live chatten hoef je je niet aan te melden. Zij zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden via Whatsapp.

Maandag 22 maart tot en met vrijdag 26 maart van 09:00 – 17:00 uur
Via telefoonnummer 06 55 00 77 25 (alleen bereikbaar tijdens Ontdek de zorg)

Vacatures
Zorggroep Hof en Hiem is altijd op zoek naar medewerkers voor de vier woonzorgcentra en vier kleinschalige woonvormen gevestigd in de gemeente De Fryske Marren. Er zijn ook zeer regelmatig vacatures bij Hof en Hiem Thuiszorg. Alle actuele vacatures zijn te vinden op onze website.

Bekijk ook de doorlopende vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Inservice-opleiding
Voor belangstellenden voor werken en leren, biedt Hof en Hiem BBL-werkleerplekken in de woonzorgcentra, kleinschalig wonen en thuiszorg. Via het opleidingstraject worden zij-instromers en herintreders in de gelegenheid gesteld de overstap naar de ouderenzorg te maken. De inservice-opleiding is een combinatie van de opleiding Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG. Zo komen alle belangrijke elementen van de ouderenzorg aanbod op het gebied van wonen, zorg én welzijn. Aan het einde van deze tweejarige combinatieopleiding ontvang je dus twee diploma’s. In september gaat er weer een nieuwe groep van start. De vacature verschijnt zeer binnenkort op onze website.

Voor meer informatie klik op de link in dit bericht.