Georganiseerd door

Zorggroep Hof en Hiem

De Oergong 2

Sint Nicolaasga

Website organisatie
Dag

do 25 maart

Begintijd

19:00

Eindtijd

21:00

Ontdek de zorg bij Zorggroep Hof en Hiem via een Speeddate

Van 22 tot en met 26 maart houdt Zorggroep Hof en Hiem het digitale evenement ‘Ontdek de zorg bij Zorggroep Hof en Hiem’ voor iedereen die interesse heeft in werken, vakantiewerk, leren en stagelopen in de ouderenzorg. Verzorgenden, verpleegkundigen, praktijkopleiders, medewerkers van personeelszaken en opleidingen en natuurlijk (oud-)inservice-leerlingen doen hun best om al jouw vragen te beantwoorden tijdens de live chat en de speeddates.

Speeddates met zorgprofessionals
Wil jij meer weten over hoe het is om te werken bij Zorggroep Hof en Hiem? Op welke thema’s onze organisatie zich richt? Wat de opleidingsmogelijkheden zijn? Of een BBL-werkleerplek misschien iets voor jou is? Dan nodigen we jou uit om met ons te speeddaten. Via het aanmeldformulier kun je aangeven over welk onderwerp je met ons wilt praten en wij koppelen een zorgprofessional aan jou. Zit je te denken aan een stage of vakantiewerk bij Zorggroep Hof en Hiem? Ook dan ben je van harte welkom! De speeddates vinden digitaal plaats om een manier wat jij prettig vindt. Of dat nou bellen, videobellen via Whatsapp of beeldbellen via Microsoft Teams is. We regelen het.

Maandag 22 maart 13:00 – 17:00 uur
Dinsdag 23 maart 09:00 – 13:00 uur
Donderdag 25 maart 19:00 – 21.00 uur

Klik voor meer informatie op de link in dit bericht.

Vacatures
Zorggroep Hof en Hiem is altijd op zoek naar medewerkers voor de vier woonzorgcentra en vier kleinschalige woonvormen gevestigd in de gemeente De Fryske Marren. Er zijn ook zeer regelmatig vacatures bij Hof en Hiem Thuiszorg. Alle actuele vacatures zijn te vinden op onze website.

Bekijk ook de doorlopende vacatures voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Inservice-opleiding
Voor belangstellenden voor werken en leren, biedt Hof en Hiem BBL-werkleerplekken in de woonzorgcentra, kleinschalig wonen en thuiszorg. Via het opleidingstraject worden zij-instromers en herintreders in de gelegenheid gesteld de overstap naar de ouderenzorg te maken. De inservice-opleiding is een combinatie van de opleiding Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG. Zo komen alle belangrijke elementen van de ouderenzorg aanbod op het gebied van wonen, zorg én welzijn. Aan het einde van deze tweejarige combinatieopleiding ontvang je dus twee diploma’s. In september gaat er weer een nieuwe groep van start. De vacature verschijnt zeer binnenkort op onze website.