Dag

vr 26 maart

Begintijd

09:00

Eindtijd

10:00

OuderenzorgThuiszorg

Ontdek de zorg bij Zorggroep de Vechtstreek

Wat leuk dat je wilt ontdekken of de zorg bij jou past! Zorggroep De Vechtstreek helpt je graag bij deze zoektocht. We laten je zien wat je bij ons kunt doen en hoe een dag er uit ziet.

Als jij wilt leren zorgen, zorgen wij dat je kunt leren. De Ontdek de Zorg Week is bedoeld om jou kennis te laten maken met de zorg. Bij Zorggroep de Vechtstreek kun je op een laagdrempelige manier instappen in een zorgfunctie. Wat je ook wilt worden: bij Zorggroep De Vechtstreek krijg je alle ruimte om te leren en te groeien in een functie die bij jou past. Als medewerker van Zorggroep De Vechtstreek ben je onmisbaar. Want zonder goede medewerkers geen goede zorg. Samen met je collega’s bezorg jij de cliënten elke dag een fijne dag.

Zullen we kennismaken? We vertellen je graag meer over al onze werk- en leermogelijkheden. Doe mee met onze online meet & greet tussen 9:00 en 10:00 uur. Meld je aan via info@werkenbijdevechtstreek.nl en wij sturen je een link via Teams.

Liever telefonisch kennismaken? Laat dan je gegevens achter via onze website en we bellen je op een moment dat het jou uit komt.